Turprogram for 2020

OBS: Generelt om turene

Tilmelding foregår til turlederen senest en uge før turen finder sted. Specielt for havturene og andre ture, hvor klubben hæfter for deltagerne, gælder det, at tilmeldingen er økonomisk bindende, og at afbud skal ske senest en uge før turen med mindre andet fremgår af turprogrammet. Der må desuden regnes med lidt udgifter til transport, benzin til motorer og lign.

 

Bemærk: Dette er kun de datoer, der er aftalt. Der vil løbende komme opdateringer med tidspunkter, priser, turledere mv.

15.3 Mosetur: Turen går til Byskov Mose. Tilmelding er ikke nødvendig, men tal med JensT på tlf 26 84 43 58, hvis du vil vide mere. Prisen vil afhænge af antallet af deltagere. Fisketid hele dagen!!

29.3 Mosetur: Turen går til Byskov Mose. Tilmelding er ikke nødvendig, men tal med JensT på tlf 26 84 43 58, hvis du vil vide mere. Prisen vil afhænge af antallet af deltagere. Fisketid hele dagen!!

19.4 Torsketur: Vi tager med M/S Hanne fra Onsevig og håber på, at der er kommet torsk i Langelandsbæltet. Max. 5 torsk pr. deltager. Sejltid 7-14. Prisen er stadig kun 325 kr. Turleder er Jens Tudvad, der modtager tilmeldinger på jenstudvad@gmail.com senest en uge før. Vi deler båden med Storstrømmen og har 6 pladser. 

30.5 Torsketur: Vi tager med M/S Hanne fra Onsevig og håber på, at der er kommet torsk i Langelandsbæltet. Max. 5 torsk pr. deltager. Sejltid 8-15. Prisen er stadig kun 325 kr. Turleder er Jens Tudvad, der modtager tilmeldinger på jenstudvad@gmail.com senest en uge før. Vi deler båden med Storstrømmen og har 6 pladser. 

11.-13.8 Tur til det Gule Rev: Vi er foreløbig 4, der har meldt sig på turen til Det Gule Rev i år. Vi har aftalt, at vi tager til Hanstholm mandag den 10. august, sejler med Bonito tirsdag den 11. august kl. 6-17, holder onsdag fri (fiskeri efter makrel og fladfisk fra molerne), på havet igen torsdag den 13. august og kører hjem igen den 14. Man kan selv skræddersy turen.  Pris: 1900 kr. for to havture og 800 kr. for 4 overnatninger. til forplejning og transport. Yderligere information og tilmelding til JensT på tlf. 26 84 43 58. 

15.8 DM i Havfiskeri: Suså står i år for arrangementet med Danmarksmesterskabet i havfiskeri, der foregår med “Amigo” og “Neptun” fra Onsevig, så det bliver primært fiskeri efter fladfisk. Pris 550 kr. pr. person. Tilmelding og nærmere oplysning hos JensT på tlf. 26 84 43 58.

11.10 Fladfisketur: Vi tager med M/S Hanne fra Onsevig og håber på, at håber på fladfisk i Langelandsbæltet.  Sejltid 8-15. Prisen er stadig kun 325 kr. + udgifter til børsteorm. Turleder er Jens Tudvad, der modtager tilmeldinger på jenstudvad@gmail.com senest en uge før. Vi deler båden med Storstrømmen og har 6 pladser. 

8.11 Fladfisketur: Vi tager med M/S Hanne fra Onsevig og håber på, at håber på fladfisk i Langelandsbæltet.  Sejltid 8-15. Prisen er stadig kun 325 kr. + udgifter til børsteorm. Turleder er Jens Tudvad, der modtager tilmeldinger på jenstudvad@gmail.com senest en uge før. Vi deler båden med Storstrømmen og har 6 pladser. 

13.11 Sildetur