Turprogram for 2020

OBS: Generelt om turene

Tilmelding foregår til turlederen senest en uge før turen finder sted. Specielt for havturene og andre ture, hvor klubben hæfter for deltagerne, gælder det, at tilmeldingen er økonomisk bindende, og at afbud skal ske senest en uge før turen med mindre andet fremgår af turprogrammet. Der må desuden regnes med lidt udgifter til transport, benzin til motorer og lign.

 

Bemærk: Dette er kun de datoer, der er aftalt. Der vil løbende komme opdateringer med tidspunkter, priser, turledere mv.

 

 

11.10 Fladfisketur: Vi tager med M/S Hanne fra Onsevig og håber på, at håber på fladfisk i Langelandsbæltet.  Sejltid 8-15. Prisen er stadig kun 325 kr. + udgifter til børsteorm. Turleder er Jens Tudvad, der modtager tilmeldinger på jenstudvad@gmail.com senest en uge før. Vi deler båden med Storstrømmen og har 6 pladser. 

8.11 Fladfisketur: Vi tager med M/S Hanne fra Onsevig og håber på, at håber på fladfisk i Langelandsbæltet.  Sejltid 8-15. Prisen er stadig kun 325 kr. + udgifter til børsteorm. Turleder er Jens Tudvad, der modtager tilmeldinger på jenstudvad@gmail.com senest en uge før. Vi deler båden med Storstrømmen og har 6 pladser. 

13.11 Sildetur

Vi skal igen ud efter sild på Øresund. Vi sejler kl. 8.00 fra Helsingør og er i havn igen kl. 15. Vi ved endnu ikke med hvilken båd. 280 kr pr. person, dog 230 kr. for pensionister.

Turleder er Jens Tudvad, der modtager tilmeldinger på jenstudvad@gmail.com senest to uger før.