Restaurering af Tunderupløbet

Sidste år blev et stykke af Tunderup restaureret, og der blev lagt gydebanker ud opstrøms det gamle rensningsanlæg. Den 28. oktober kom så turen til et stykke nedstrøms. Samtidig blev der foretaget elektrofiskeri for at se, om der var noget yngel, der havde overlevet sommerens tørke, hvor der på tidspunkter kun var pytter tilbage.

Det var Grusbanden med Rune Hylby i spidsen fra Fishing Zealand, der stod for det praktiske, godt hjulpet af klubbens ildsjæl – Martin. Hele 8 frivillige fra omegnen hjalp til, og der kom nye medlemmer til klubben. Kommunen havde på forhånd lagt gruset i løbet, så det skulle ”bare” jævnes ud. Godt arbejde.

Elektrofiskeriet gav opmuntrende resultater. På 50 meter blev der el-fisket 30 ørreder op til 19 cm. (De store burde være trukket, men er formentlig spærret inde).

JensT